Молитва матрони московської про допомогу в любові і заміжжя

У світі немає жодної дівчини, яка не мріяла б вийти заміж, створити сім`ю з гідним і коханою людиною, бути щасливою дружиною і хорошою матір`ю. Хтось рано виходить заміж, а у кого-то роки летять, але звужений так і не зустрічається, людські почуття не можуть бути проаналізовані логічно або раціонально, це не той варіант, коли можна використовувати теорію ймовірності. Ніхто не в силах передбачити або передбачити, коли зійдуться дороги обранця і молодої дівчини, в них треба вірити.

Молитва про допомогу в заміжжі

Численні церковні свята пов`язані із заміжжям, церква завжди приймає всякого, хто приходить до неї з чистими і щирими помислами. Кожна віруюча людина знає, що про його долю піклуються святі, тому саме до них і звернені всі молитви, в тому числі про заміжжя. Люди вірять, що відповідні молитви допомагають, ну і звичайно, треба гуляти в громадських місцях, відвідувати різні заходи. Насичене особисте життя допоможе наблизити це довгоочікувана подія, але є і такі люди, які можуть обійтися і без них. Доля така річ, що наздоганяє кожної людини, рано чи пізно, супутник життя зустрінеться, навіть якщо сидіти вдома.

Перш, ніж відбудеться ця доленосна зустріч, можуть пройти роки, тому багато хто звертається за допомогою до святих за допомогою, з молитвами вийти заміж, знайти справжнє кохання.

Молитва про заміжжя надає людині віру і впевненість у власних силах, в деяких випадках підвищує самооцінку того, хто просить, позбавляє від різних комплексів, які пов`язані із зовнішністю. У сучасному світі досить багато людей, хто мріє знайти кохання, знайти другу половинку і вдало вийти заміж, створити сім`ю і дітьми. Молитва до Матрони Московської допомагає стати щасливим сімейним людиною, через неї молоді дівчата і хлопці просять про сімейне щастя.

Як правильно молитися

Будь-яка молитва, яка читається з проханнями до святих, не повинна бути просто прочитаної, від кожного вимовленого слова повинна виходити щирість від щирого серця, тільки тоді, молитва про заміжжя або про любов буде почута Всевишнім. Служителі церкви стверджують, коли людина молиться, він вступає в особистий діалог з небесами, тому слід бути максимально щирим, спочатку вибачитися за все, а потім просити про заміжжя і позбавлення від самотності.

Звертатися до Матронушки можна в будь-якому місці, будь-якими словами, але не можна з молитви робити заклинання, це великий гріх. Треба молитися про щастя, про любов, про її зміцнення та примноження. У молитві треба просити про прощення і навчанні, про допомогу в створенні міцного союзу, просити про велику милість. Особливо гаряче і відверто треба просити перед іконою Матрони, якщо в родині неполадки, розбіжності між подружжям, якщо шлюб під загрозою розриву і в стосунках сильна криза.

Не варто боятися просити про допомогу у святих, а якщо потрібна допомога, можна запитати її безпосередньо у священика. Батюшка допомагає зрозуміти і вирішити будь-яку ситуацію з точки зору церкви, якщо є непорозуміння, завжди можна перепитати і не боятися.

Молитва до матінки Матрони допомагає всім, немає обмежень, хіба тільки людина знаходиться в чинному шлюбі. Найчастіше до її допомоги вдаються молоді дівчата або вдови, жінки, які розведені. Матушка ніколи нікому не відмовляла і не відрізняла, кому треба допомагати, а кому ні, головне, щоб хто просить був щирим людиною і просив від щирого серця.

важливо! Гріх молитися про чужому нещасті, не можна просити Матрону про допомогу, якщо чоловік одружений або прямо висловив відмову бути поруч, не можна спокушати долю. Прив`язати людини проти його волі не можна, свобода - це найголовніше, що цінує церква, тільки магія може відняти її, молитва цьому не допоможе.

Просити про заміжжя Матрону Московську можна будь-якими словами, навіть якщо молитва придумана на ходу, головне вимовляти слова від чистого серця, саме вони мають величезну силу.

Після того, як велика подвижниця Матрона померла, народ став самостійно вигадувати молитви до неї, але 1999 році вона була офіційно визнана святою, церквою. Після цього, потік людей і віруючих до неї збільшився, вони стали йти і молитися, просити про допомогу. В церкви склали акафіст, такий спів, в якому прославляли святу, згадували все її земні справи, вчинені на благо небес. Сьогодні існують різні обряди, як правильно молитися святий Матрони, але не варто забруднювати свою совість і душу, треба звертатися з чистими помислами, перед іконою, бажано на території церкви, щиро і від усього серця.

Свята Матрона Московська

Народилася свята Матрона в 1881 році і з народження страждала сліпотою, але ця хвороба не позбавляла її дару бачити навколишніх людей і відчувати їх внутрішньо. Будучи дитиною, вона вже передбачала майбутні події, попереджала людей про біду. Кожен день вона ходила в святий храм і молилася там, на протязі багатьох годин, дивилася на ікони так, немов бачила зображення на них. Все своє життя дівчина жила на вулиці, не маючи свого власного житла, але, незважаючи на це вона все ж допомагала людям, вони йшли до неї і молилися, а вона всіх приймала, втішала, підтримувала, давала поради.

Навіть після смерті Матрони Московської люди йшли до неї на могилу, тому що за життя вона завжди повторювала, нехай завжди до неї йдуть і просять, нехай завжди розповідають про свої біди, всі будуть почуті і всім буде допомога.

Коли слід молитися про благополучне шлюбі

Кожна молитва має своє призначення, і перш, ніж приступити до якої-небудь справи, треба помолитися, це стосується і заміжжя. Найчастіше про заміжжя моляться саме Матрони Московської, щоб вона допомогла знайти любов, сімейне щастя і вдало вийти заміж. У неї просять не тільки за себе, але і за близьких родичів, батьків або дітей, будь-яка людина, який має православну віру, молитва про заміжжя Матронушки допоможе завжди з Божою поміччю.

Читати молитву слід кожен день, якщо людина віруюча, то йому достатньо додати її до переліку до всіх інших, що вимовляються в завершенні дня. Не треба читати просто так, слід приділити час і прочитати слова з усією душею, в молитві звернутися з проханням знайти ту єдину людину, потрібно читати, віддаючи всі думки і почуття цього настільки важливої справи.

Якщо проблеми із заміжжям виявилися набагато серйозніше і людина потребує особливої уваги, то рекомендується побувати у всіх святих місцях, де була Матрона. Сьогодні храмів, названих в її честь, дуже багато, тому треба виділити час і відвідати один з них, при цьому можна купити улюблені квіти святий, білого кольору. Щиро вимовлена молитва від щирого серця буде обов`язково почута.

Молитва до Матрони про заміжжя дочки

Багато людей, у яких виникають труднощі з браком, вдаються з молитвою до Матрони Московської і це не дивно, тому що всі вони просять про благополуччя в родині, про те, щоб народити здорову дитину і в майбутньому, займатися вихованням власних онуків. Перед тим, як читати молитву за себе або за дочку, треба все життєві справи і насущні проблеми відкласти в сторону, уявити собі, як вдало склався шлюб. Найголовніше, щоб в сім`ї була любов, мир і злагоду між подружжям, треба просити про те, щоб дочка була щаслива в шлюбі.

У молитві попросити про правильний вибір, щоб осторонь залишилися ті, хто невірний, захистити дочку від згубного шлюбу, щоб вона жила у відповідності з усіма Божими законами, треба просити вільного, але не гулящого на стороні обранця, щоб не пив і поважав свою дружину .

Молитва про заміжжя допомагає піклуватися про шлюб, щоб він був благополучним і не перервався. Багато людей після регулярного звернення до святої зрозуміли, що таке питання самостійними силами не вирішити, основною частиною таких прохань завідують вищі сили, тому вольовими зусиллями мало, що можна вирішити. За допомогою молитви узи шлюбу отримують нове сакральність і священність, те ж саме стосується і інших доль, що вершилися завдяки їй.

Матрона Московська завжди була покровителькою благополучного шлюбу, сімейних відносин, тому саме їй і читають молитви молоді дівчата або хлопці, які прагнуть створити міцну і успішну сім`ю.

Як правильно просити про допомогу Матрону Московську

Звертатися до святої можна в будь-якому святому місці або вдома, але перш, ніж читати молитву, треба спочатку звертатися до Бога і тільки потім, з проханнями до святих. Звернення будуть почуті всюди, але якщо є можливість, слід відвідати і святі місця, де зберігаються мощі святої Матронушки. Крім того, треба вірити під час прохання, тільки так святая допомагає, не слід забувати і про чисті помисли, матінка допомагає, якщо душа чиста, якщо прохання добра і нікому не зашкодить. В іншому випадку той, хто просить, може отримати і покарання, відповіддю на чисті помисли буде допомога, зцілення і заступництво.

Під час відвідин монастиря або храму люди намагаються прикладатися до святинь, як правило, перш, ніж це зробити, слід перехреститися і вклонитися, дії повторити ще один раз і тільки після цього прикластися спочатку до ніг, а потім до голови. Хреститися і кланятися слід і після того, як відходять від святих мощей.

За життя Матрона Московська завжди допомагала всім, кому могла, тому, щоб домогтися її розташування, слід проявити добро, нагодувати бездомних людей і тварин, птахів, і не забути про милостиню.

Додатково про те, як правильно просити про заміжжя у Матрони Московської, покаже відео



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!