Молитва матрони московської про здоров`я

Православної Матрони Московської моляться всі люди, як шанованої святий, вона допомагає в самих різних потребах. Але найбільше чудеса відбуваються, коли люди просять за здоров`я, про зцілення, були і такі випадки, коли люди позбувалися від злоякісної пухлини після прочитання молитви Святої. На могилу і до ікон святий стікається величезна кількість людей, і багатьох, хто звернувся до неї, вона навчила, просвітила, вилікувала від духовної і фізичної хвороби, вона всім допомагає.

З історії святої Матрони

Її поява в світ земний довелося на 1881 рік, і з народження дитина була сліпим, але, не дивлячись на такий недуга, вона могла бачити людей і все навколо себе внутрішнім поглядом. Свята Матрона з раннього віку вже вміла передбачати майбутні події, які відбудуться через багато десятиліть, вона попереджала людей про те, що їх чекає біда.

Вона завжди щиро і глибоко молилася, постійно проводила свого часу в храмі, там і читала молитву протягом декількох годин. Головна особливість цієї дівчинки полягала в тому, що, навіть сліпа вона знаходила дорогу в святе місце і дивилася на ікони, знаючи, хто на них був зображений.

У 18 років Матрону наздоганяє інша біда, віднімаються ноги, і з цього моменту, вона смиренно переживала ще й цю хворобу. Все життя її пройшла в поневіряннях, постійному зміні місця проживання, вона, за прикладом Спасителя, не мала своєї власної даху над головою. Але це не заважало людям приходити до неї за допомогою, за молитвами за здоров`я. До неї постійно були черги, люди йшли за розрадою, порадою і підтримкою, вони молили про зцілення.

Після того, як Свята Матрона Московська померла, на її могилі стали відбуватися справжні чудеса. Люди, які приходили на могилу зцілювалися по молитвам Матінки від хвороб, хтось отримував своє житло, молоді дівчата, які мали проблеми в плані жіночого здоров`я, отримували довгоочікувану звістку про вагітність. Багато з благаючих і просять влаштовували своє особисте життя після того, як приходили просити до Матрони.

Перед своєю смертю Матушка Матрона говорила, щоб люди і продовжували до неї йти, приходили, і як живий розповідали про свої біди, вона всіх буде чути, бачити і всім буде допомагати. Крім цього, вона давала настанови, щоб в канон ставили за неї свічки, приходили до неї на могилу.

Як правильно читати молитву Матрони Московської

Немає певного і строго правила, як необхідно правильно читати молитву, це можна робити, як на російській мові, так і на церковнослов`янською. Головне, в момент звернення до Матінки Матрони проявити щирість і смиренність, і неодмінно вірити в її силу, що вона обов`язково допоможе.

Якщо молитися святий Матрони про здоров`я маленького хворої дитини, то перед проханням слід подати милостиню, допомогти нужденним людям, принести пожертвування в храм або в монастир.

До блаженної Матрони можна звертатися молитовно, як і до будь-якого іншого святого, в будь-якому місці, в храмі або будинку. Є давній і вірний звичай паломництва, і якщо життєві обставини дозволяють відвідати монастир, постояти з іншими православними людьми, прикластися до мощей блаженної матінки, то така справа тільки буде добрим.

Але це не говорить про те, що святі не чують людини, є такі обставини, які не дозволяють людині відвідати святе місце, і це не повинно його засмучувати, можна молитися і свята прийме прохання там, де живе людина.

Молитва Матрони Московської за здоров`я дитини

Коли хворіють діти, батьки губляться в думках, особливо це стосується матері. Між дорослим і їх чадом існує міцний зв`язок, тому, коли малюк хворіє, разом з ним переживає і його мама.

У такі моменти може допомагати не тільки ліки, а й сильна молитва про одужання хворого дитини. Коли мати вимовляє молитву за здоров`я малюка, вона концентрується на тому, як правильно вирішити проблему, вона привертає увагу небесних сил. Звичайно, повне зцілення дитини від недуги не завжди залежить від людини, але якщо мама докладе всіх зусиль, в тому числі, і буде молитися, то шанси на одужання значно підвищуються.

важливо! Крім того, молитися треба не тільки, коли діти хворіють, а в момент відступу хвороби або, коли її зовсім немає, тому що це прохання за здоров`я. Деякі батьки, щоб поліпшити результат, користуються послугами церкви, пишуть ім`я дитини на папері і замовляють молитву за його здоров`я.

Коли малюки хворіють, молитва не є єдиним засобом для одужання, особливо, якщо є висока температура, слід викликати лікаря, але не забувати молитися святий Матрони Московської за здоров`я своєї дитини.

Як правильно молитися за здоров`я дитини

Необхідно дотримуватись певних правил читання молитви про зцілення хвороби, бажано вимовляти слова і прохання на території церкви, мама повинна бути хрещеною. Для здоров`я дитини ці моменти мають велике значення, молитва буде сильною, якщо слова говорити від чистого серця. Недуга відступить, якщо постійно думати про дитину, піклуватися про нього і регулярно просити про зцілення. Кожен православний священик скаже, якщо постійно читати молитви, особливо, коли малюку зле, результат настане швидко.

У моменти високої температури, коли хвороба прогресує, слід викликати лікаря, але коли вона йде на спад, треба не забувати і продовжувати молитися. Вивчити слова напам`ять, не відволікатися, максимально концентруватися на позитивних емоціях, на щасливому дитині.

Молитва Матрони Московської за здоров`я

Всі люди хочуть мати гарне здоров`я, купити його можна, тому треба дбати про нього. Здоров`я для людини найголовніше, про який він просить будь-якого святого, молитва про зцілення святою Матрони Московської дійсно доходить до небес, тому свідчать миттєві дії, які поширюються серед православних віруючих. Незважаючи на всі її біди в житті, вона ніколи не відмовляла людям, які до неї зверталися, свій дар вона застосовувала тільки на благо, за це і стала святою.

Багато людей, хто отримав відповідь і допомогу, хто став свідком справжнього дива, розповідають про це всім іншим, що і допомагає вірити в силу і звертатися до лику святий. Вона по життю сама була калікою, але силою віри зцілювала людей від будь-яких хвороб, як часто і буває з багатьма святими. Тільки молитви допомагають людині полегшити біль і зцілити хвороби, а звернення до Матрони Московської - це швидка допомога при будь-якому недугу.

Як правильно просити про зцілення

Як правило, молитва - це покаяння, тому, необхідно, перш за все, очистити свою душу, сповідатися і причаститися в церковному храмі. Добре, коли в будинку стоїть образ або ікона святої Матрони, крім запропонованого лікування лікарями, постійно молитися, вірити у зцілення і сподіватися, що життя буде довгим і здоровим. Святий моляться не тільки про своє здоров`я, але і про зцілення родичів, близьких людей, друзів.

Існують прості правила читання молитви, їх мало і вони дуже прості, наприклад, перебуваючи в храмі, можна подати записку, в якій буде вказана прохання за здоров`я, за кого просять. Слід знайти три ікони - Ісуса, святої Матрони, святого великомученика Пантелеймона, до них треба поставити по три свічки. Стоячи перед іконою Матронушки, треба просити не тільки за здоров`я, а й про очищення душі і тіла, при цьому, не забувати хреститися і кланятися їй. Йдучи, якщо вдома немає ікон, слід їх придбати, а також взяти святу воду і 36 свічок.

Перед тим, як вдома звертатися з проханнями до святої Матрони, необхідно перед її іконою поставити 12 свічок, святу воду і чашку, прочитати «Отче наш» 12 разів. Це дозволить максимально налаштуватися на духовне спілкування, потім, перехреститися і попити святої води. Тільки після цього можна приступати до читання молитви, в цей час представляти перед собою ту людину, за якого просять, здоровим і наповненим життєвою енергією. В процесі не забувати хреститися і пити святу воду, після священного обряду, всі свічки слід загасити і викинути.

Молитва ніколи не залишиться без відповіді, якщо людина щиро звертається за допомогою, ось вже багато століть свята Матрона допомагає всім, хто до неї приходить подумки і в молитвах.

Додаткову інформацію, як правильно просити за здоров`я і зцілення у Матрони Московської, розповість відео



Увага, тільки СЬОГОДНІ!
Cхоже
Увага, тільки СЬОГОДНІ!